Affärsflyg till europeiska destinationer!

Vårt privatplan tar dig exakt till den plats du vill, utan överbelastade passagerarterminaler och säkerhetskontroller.

Det tryggaste sättet att förverkliga din affärsresa.

Nordic Jet Charter är ett charterflygbolag som erbjuder affärsflyg och beställningsflyg på ett flexibelt, säkert och ändamålsenligt sätt. Vår flotta består av en tvåmotorig Cessna Citation II -affärsjet, som flygs av två professionella piloter. Planets räckvidd och driftskostnader har optimerats för att omfatta de viktigaste destinationerna i Europa, utan mellanlandningar.

Charterflyg är det säkraste alternativet för affärsresor

 

Med att välja charterflyg kan ni vara säkra på att ni reser flexibelt och tryggt. Tidtabellen och färdplanen planeras så att alla eventuella resebegränsningar tas i beaktande, och flyget opereras från en privat terminal på flygfältet.
Privatplanet är till för endast dig och ditt sällskap.

Affärsflyg till europeiska destinationer

 

Affärsflyg är till för att du ska kunna resa just dit du behöver. Att använda sig av reguljärflyg kan vara besvärligt, speciellt ifall resan förutsätter att man åker till flera olika destinationer. Privatplanet tar dig exakt till den plats du behöver befinna dig på, utan överbelastade passagerarterminaler och säkerhetskontroller.

Ett flexibelt och säkert sätt att göra nödvändiga resor

 

Charterflyg lämpar sig även för familjer och mindre grupper som gör privata resor. Vår verksamhetsmodell är optimerad så att vi kan erbjuda nödvändiga resor på ett säkert och effektivt sätt även åt privatkunder.

OM OSS

Nordic Jet Charter är ett charterbolag som ägs och leds av erfarna proffs inom branschen. Bolagets ändamål är att betjäna kunder från olika branscher på ett ändamålsenligt och kostnadseffektivt sätt. Våra nyckelord är säkerhet, driftsäkerhet och effektivitet.

Affärsjeten är mer aktuell nu än någonsin.

  SÄKERHET

 DRIFTSÄKERHET

 EFFEKTIVITET

Harri Kekkonen

Harri Kekkonen

Chairman of the Board

+358 40 556 6565
harri.kekkonen@nordicjet.fi

Tommi Matikainen

Tommi Matikainen

Managing Director

+358 400 810031
tommi.matikainen@itanordic.fi

Vårt plan:

Cessna Citation II
Resenärer: Max 8 Pers.
Färdlängd: 2.000 km
Hastighet: 750 km/h

NORDIC JET CHARTER OY

Nordic Jet Charter är ett charterbolag som erbjuder affärs- och beställningsflyg på ett flexibelt, säkert och ändamålsenligt sätt. Vår flotta består av en tvåmotorig Cessna Citation II -affärsjet, som flygs av två professionella piloter. Planets räckvidd och driftskostnader har optimerats för att omfatta de viktigaste destinationerna i Europa, utan mellanlandningar.

KONTAKT-

UPPGIFTER

 

+358 40 556 6565

  sales@nordicjet.fi